torek, 21. junij 2016

...hura , zabava...

Zabavali smo se vsak torek in sedaj je napočil čas počitnic, pravzaprav upam, da se vidimo naslednji torek v mestnem parku v okviru festivala Lent , kjer se pod okriljem Zavoda Mars odvija Art kamp. Z njimi  sodelujem že nekaj časa.
Art kamp je dnevni program Festivala Lent, ki nas razvaja, ponuja raznovrstne dejavnosti, neštete užitke, sprostitev otrokom, mladim, odraslim, družinam, meščanom, turistom... V prijetni senci starodavnih dreves se lahko naužijemo zabave, športa, ustvarjanja, znanosti, kulture … v ustvarjalnih delavnicah in predstavitvah, oder Art kamp pa poskrbi za glasbene, gledališke, pevske, plesne in folklorne produkcije, ki obiskovalcem odpirajo kar najširši pogled v svet umetnosti.
Pridite, ne bo vam žal!


Mi pa smo se najprej posladkali...
 
Palčke od lučk ne bomo odvrgli, uporabili jih bomo, ko bomo ustvarjali pahljačo, ki bo nam koristila v vročih dnevih, ki se obetajo...
Toda najprej smo okrasili lesene deteljice, ki jih nam je velikodušno naredil in podaril  Larin dedek. Hvala dedek!




Navihana Nina , prav tako njegova vnukinja, jo je pobarvala mavrično...




 Pahljače so nastajale vzporedno z umetninami na balonih in čaranju slikovitih tatujev na rokah in nogah, vmes pa smo si kazali jezike...












Z baloni smo zaščitili  telefone...



Hvala vsem za vse lepe trenutke...
Želim vam čudovite počitnice, naj vam večere popestrijo zvoki    čričkov in naj vam  prijeten lahen vetrič boža obraze, medtem ko  boste zrli v zvezdnato nebo. Naj vam bo grlo hripavo od srečnega dretja, odpočijte si in delajte vragolije, napolnite si baterije, okusite okus ljubezni in imejte veliko idej.
Želim vam potovanja odeta v družinski objem in veliko smeha...



Šolske skrbi in stvari

moraš v predal zakleniti,

da ti ne morejo počitnic greniti,

a tudi ne pobegniti.

Nato moraš počitnicam

natančno dneve prešteti

in vsak dan moraš nekaj

hoteti, želeti, početi.
Feri Lainšček

Ni komentarjev:

Objavite komentar