torek, 5. april 2016

Kamni, milni mehurčki in pikapolonice...


Nič skupnega nimajo, le na današnji delavnici smo naredili en takšen lep mix...
Najprej pa naj nas predstavim , smo skupinica, ki smo ustvarjali, pod mojo taktirko, v okviru Medgeneracijskega centra Šentilj in sicer od šestnajste ure dalje v Krajevni skupnosti na Zgornji Velki.
Najprej smo se lotili kamnov, ki smo jih prebarvali z barvami za table. Barva za table ima odličen oprijem na različne površine kot so les, žgana glina, kamen in podobno.
Narejena je na vodni osnovi iz obnovljivih virov.
Suh premaz predstavlja idealno podlago za pisanje in označevanje s klasičnimi kredami.



Ko so se kamni sušili, smo se lotili drobnih pikapolonic, katere smo prilepili s 3-d pencami na štiriperesno deteljico iz moose gume, vse skupaj pa smo pritrdili z vrvico  na škatlico z metuljčkom, seveda je v škatli takoj našel mesto bonbonček ali dva.




 Na koncu pa smo se poigrali z milnimi mehurčki, v kozarčke smo pomešali milnico z barvo in voila  nastale so lepe risbice, katere bomo naslednjič uporabili za voščilnice...





...še napis s kredo in vidimo se spet naslednji torek, ko bomo šivali, zato se priporočamo za stari jeans ali blago, gumbe, zadrge...Se vidimo...


 Čisto za konec pa še malo hrane za dušo , mavrica od prejšnjega torka in prečudovita magnolija, ki krasi to prelepo našo Zgornjo Velko, aja pa da ne pozabim, pesem o Zgornji Velki pa prepeva ansambel, v katerem sodeluje tudi moj oči. Uživajte!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar