petek, 13. marec 2015

Anastasiia Kustova

 
Oblikovalka, glasbenica in vsestranska ustvarjalka, 25 letna Anastasiia Kustova, prihaja iz Rusije. Po izobrazbi inženirka in izdelovalka orodja danes navdušuje z oblikovanjem unikatnega nakita iz žice. Svoje spretnosti je prikazala na več področjih, tudi kot večletna igralka brenkala dorma v orkestru in kot igralka v dramski skupini.

Začetek njenega resnega ustvarjanja sega v leto 2012, ko je začela ustvarjati s polimernimi masami, odprla prvo trgovino s hobi programom ter začela s prodajo svojih izdelkov po celem svetu.
V letu 2013 je začela z oblikovanjem in izdelavo nakita iz žice. Zase pravi, da se še vedno uči in si postavlja nove izzive, saj ustvarjanje daje pomen njenemu življenju.
Anastasiia pravi: »Za mene predstavlja ustvarjanje nakita izraz mojih misli, čustev in občutkov ter je več kot le delo in del mojega življenja. V vsak izdelek položim toplino in prijaznost, ki vas bo navdušila in prinesla pozitivno energijo v vas.«
Kreativnost in ustvarjanje sta za njo ne le hobi, temveč način življenja. 




Simpatična , prijazna,  pripravljena na pomoč zahtevnim začetnikom, kakršna sem bila sama, si je res zaslužila skromno pozornost in toaletka s sovico , jo je razveselila, saj kakor je rekla obožuje sove...

...деемся видеть Вас в ближайшее время в Словении .... 
...Spasibo i nadeyemsya videt' Vas v blizhaysheye vremya v Slovenii...
Spasibo- hvala.Hvala tudi Denisu za pomoč in prevod...




Ni komentarjev:

Objavite komentar