sobota, 8. november 2014

...Stamperia...

...Stamperia - pravljična dežela za ustvarjalce, skratka,  kraj,  kjer najdeš vse na enem mestu in na policah Arta in  v njihovi spletni trgovini bead.si, najdeš raznoliko paleto njihovih izdelkov.
In tako sem spet en dan preživela v dobri družbi,  preiskusila sem se celo v prevajanju iz italijanščine in delo opravila odlično, za kar so dokaz čudoviti končni izdelki. Gospa Naomi, naša mentorica,  nas je popeljala v magični svet Stamperie.
Najprej so bile na vrsti šlatle in ker nas ni bilo veliko in vse udeleženke smo bile spretne, smo jo naredili res hitro, skratka vse smo bile navdušene in zadovoljne. Končni videz, pa se ni veliko razlikoval od vzorčnega izdelka.


 ...drug projekt božična voščilnica, sem predčasno zapustila zaradi opravkov in Naomi mi je poklonila svojo.

Naslednja kreacija, so bile torbice iz filca, spet samo ena beseda , lahko opiše vzdušje in končani izdelek: prečudovito...
 ...še pika na i za prijetno zaključen ustvarjalni dan,  je bilo platno...igrali smo se s čopiči in poskušali novo tehniko barvanja...ker nam ni šlo od rok, nam je na pomoč priskočila NAOMI s svojimi magičnimi rokami.


...N E P R E C E N L J I V O...

Ni komentarjev:

Objavite komentar